980kg μετρητά και τιμαλφή στο όχημα διέλευσης

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Chongqing, Κίνα
Μάρκα: DIMA
Πιστοποίηση: CCC, ISO
Αριθμό μοντέλου: DMT5047XYCAV1
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 μονάδα
Τιμή: By negociation
Χρόνος παράδοσης: 1 μήνας
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 2000Units/Year
Όνομα προϊόντων: DMT5047XYCAV1 θωρακισμένα μετρητά στο όχημα διέλευσης Τύπος κίνησης: 4x2
Αλεξίσφαιρο επίπεδο: B4-B5 Πρότυπο μηχανών: JX493ZLQ5 supercharged η μηχανή diesel
Όγκος κιβωτίων τραπεζογραμματίων (μ3): 4.1 Μετατόπιση (Λ): 2,771
Καταδίωξη ΠΣΤ: Ναι Σύστημα παρακολούθησης: Ναι
Υψηλό φως:

4x2 CIT Vehicles

,

B4 bank armored car

,

980kg Cash In Transit Vehicles

Περιγραφή:

 

DMT5047XYCAV1 ο αλεξίσφαιρος μεταφορέας χρημάτων συνεργάζεται με τον κατασκευαστή JMC πλαισίων για να αναπτύξει ένα ειδικό ενισχυμένο πλαίσιο. Προσθέτει τις ειδικές αλεξίσφαιρες και δομές αντι-ταραχής, κατασκευάζει τις συγκεκριμένες λειτουργίες, είναι εξοπλισμένο με τις διάφορες βοηθητικές εγκαταστάσεις, και αναπτύσσεται και παράγεται μέσω της ολοκλήρωσης των ηλεκτρικών συστημάτων. Ο μεταφορέας τραπεζογραμματίων με περιεκτικό αλεξίσφαιρο, αντι-ταραχή και αντι-πειρατεύοντας ικανότητες, ο dima-αναδομημένος αλεξίσφαιρος μεταφορέας τραπεζογραμματίων έχει την καλή αξιοπιστία, την ισχυρή ικανότητα μεταφοράς και την καλή σταθερότητα λειτουργίας. Τα συγκεκριμένα πλεονεκτήματα είναι τα ακόλουθα:

 

1. Η τεχνολογία πλαισίων πορτών του αλεξίσφαιρου οχήματος μεταφορών τραπεζογραμματίων με την πλάγια αντι-πόρτα έσκισε: Εκτός από την ειδική αντιβαλλιστική δομή, εκτός από την παρεμπόδιση του μετωπικού πυροβολισμού γύρω από το όχημα, μπορεί επίσης να βελτιώσει τη δυνατότητα αντι-κλίσης των αδύνατων σημείων όπως οι στυλοβάτες πορτών και οι σχισμές πορτών.

 

2. Τεχνολογία πορτών του αλεξίσφαιρου μεταφορέα τραπεζογραμματίων με την κρυμμένη τρύπα πυροβολισμού: Η τεχνολογία πορτών του αλεξίσφαιρου μεταφορέα τραπεζογραμματίων με την κρυμμένη τρύπα πυροβολισμού μπορεί να ενισχύσει την απόκρυψη του μεταφορέα τραπεζογραμματίων, ο οποίος δεν έχει επιπτώσεις στην εμφάνιση του αρχικού αυτοκινήτου και είναι κατάλληλος για το πυροβολισμό.

 

3. Multi-directional αντικλεπτική τεχνολογία κλειδαριών υψηλής ασφαλείας: Η multi-directional αντικλεπτική κλειδαριά υψηλής ασφαλείας είναι ένας four-way μηχανισμός κλειδαριών συνδέσμων πολυ-μπουλονιών που οδηγείται από τα εργαλεία και τα ράφια, ο οποίος βελτιώνει την αξιοπιστία και την ευελιξία της χρήσης της ασφαλιστικής πόρτας κιβωτίων μετρητών του οχήματος μεταφορών μετρητών.

 

4. Υποχρεωτικό σύστημα εξαερισμού του οχήματος μεταφορών μετρητών: Το σύστημα τεχνητών εξαερισμών μπορεί να διευκολύνει την κυκλοφορία αέρα στη μεταφορά, να βελτιώσει αποτελεσματικά το εργασιακό περιβάλλον του προσωπικού μεταφορών μετρητών, και να εξασφαλίσει τη θέση εργασίας του προσωπικού κατάθεσης μετρητών.

 

5. Η δομή εγκαταστάσεων του αλεξίσφαιρου γυαλιού της αλεξίσφαιρης πόρτας αυτοκινήτων: Αυτή η δομή μπορεί να καταστήσει την εγκατάσταση του αλεξίσφαιρου γυαλιού απλή και αξιόπιστη, η εμφάνιση είναι απλή, και η αντικατάσταση γυαλιού είναι εύκολη

 

6. Η αλεξίσφαιρη δομή ορίου φεγγιτών του οχήματος μεταφορών μετρητών: αυτή η δομή είναι κατάλληλη και γρήγορη να ανοίξει το φεγγίτη, και μπορεί να εντοπίσει τις διαφορετικές ανοίγοντας γωνίες της κάλυψης φεγγιτών. Όταν την κάλυψη φεγγιτών ανοίγουν πλήρως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παράθυρο διαφυγών έκτακτης ανάγκης για το προσωπικό συνοδειών.

 

7. Αλεξίσφαιρη συσκευή φράκτης-τύπων διπλός-στρώματος στο μέτωπο του οχήματος: η αλεξίσφαιρη συσκευή μπορεί όχι μόνο να εξασφαλίσει το διασκεδασμό θερμότητας και τον εξαερισμό της δεξαμενής νερού, αλλά και εμποδίστε αποτελεσματικά τη διείσδυση των σφαιρών. Η εμφάνιση είναι όμορφη και η προστατευτική επίδραση είναι αξιοπρόσεκτη

 

8. Εξωτερική κλειδαριά πορτών ταλάντευσης: Η εξωτερική κλειδαριά πορτών ταλάντευσης είναι εύκολο να ανοιχτεί, το οποίο μπορεί να αυξήσει την αξιοπιστία της εξωτερικής πόρτας ταλάντευσης, να επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών της κλειδαριάς, και να εξασφαλίσει την ευκολία των επιβατών που παίρνουν διακοπτόμενα το όχημα.

 

9. Συσκευή καθορισμού κιβωτίων μετρητών για το αυτοκίνητο μετρητών: Αυτή η συσκευή μπορεί να καθορίσει το κιβώτιο μετρητών στη μεταφορά, αποτρέποντας το κιβώτιο μετρητών από το τίναγμα και την αύξηση της εργασίας του προσωπικού.

 

980kg μετρητά και τιμαλφή στο όχημα διέλευσης 0

Κύριες τεχνικές παράμετροι

 

Πρότυπο DMT5047XYCAV1
Πλαίσια/επιχείρηση κατασκευής JX6570T-M5/JMC
Σύστημα κίνησης 4×2

Γενικές διαστάσεις

L×W×H χιλ.

5496 (χωρίς μπροστινό και πίσω μέρος προφυλακτήρα), 5640 (με τον μπροστινό προφυλακτήρα), 5800 (με μπροστινό και πίσω μέρος τον προφυλακτήρα) ×1972×2215 (ηλεκτρικός φεγγίτης), 2280 (χειρωνακτικός φεγγίτης)

Διαστάσεις κιβωτίων τραπεζογραμματίων

L×W×H χιλ.

1630x1680x1510
Όγκος 4.1
Βάρος συγκρατήσεων (κλ) 2530
Ακαθάριστο βάρος οχημάτων (κλ) 3510
Εκτιμημένο φορτίο (συμπεριλαμβανομένου του πληρώματος) (κλ) 980
Εκτιμημένοι επιβάτες 5,6
Πρότυπο μηχανών JX493ZLQ5 supercharged η μηχανή diesel
Μετατόπιση (λ) 2,771
Μέγιστη δύναμη (Kw/r/min) 85/3200
Μέγιστη ροπή (N.m/r/min) 285/2000
Βήμα (μέτωπο/οπίσθιο τμήμα) (χιλ.) 1692/1700
Wheelbase (χιλ.) 3570
Ελάχιστη επίγεια εκκαθάριση (χιλ.) 143
Μέγιστη ταχύτητα (χλμ/χ) 120
Προδιαγραφές ροδών 225/70 R15LT
Αλεξίσφαιρο επίπεδο B4-B5
980kg μετρητά και τιμαλφή στο όχημα διέλευσης 1980kg μετρητά και τιμαλφή στο όχημα διέλευσης 2

Στοιχεία επικοινωνίας
cyrus

Τηλεφωνικό νούμερο : 86 13590389733