Explosionproof μετρητά 130Km/H στα οχήματα διέλευσης

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Chongqing, Κίνα
Μάρκα: DIMA
Πιστοποίηση: CCC, ISO
Αριθμό μοντέλου: DMT5035XYCV1
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 μονάδα
Τιμή: By negociation
Χρόνος παράδοσης: 1month
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 2000Units/Year
Όνομα προϊόντων: DMT5035XYCV1 θωρακισμένα μετρητά στο όχημα διέλευσης Τύπος κίνησης: 4x2
Αλεξίσφαιρο επίπεδο: B4-B5 Διαστάσεις L×W×H κιβωτίων τραπεζογραμματίων (χιλ.): 1520x1540x1120
Όγκος τραπεζογραμματίων (μ3): 2.6 Μετατόπιση: 2,559
Καταδίωξη ΠΣΤ: Ναι Σύστημα παρακολούθησης: Ναι
Υψηλό φως:

armored cit vehicles

,

B5 cit vehicles

Αλεξίσφαιρος explosionproof εναντίον της σύγκρουσης με το σύστημα παρακολούθησης, θωρακισμένα μετρητά μηχανών EFI στο όχημα διέλευσης

 

Περιγραφή:

Το πλαίσιο ανοιχτών φορτηγών QL1030ABGDB που παρήχθη από ISUZU την αυτοκινητική Co., ΕΠΕ χρησιμοποιήθηκε για την τροποποίηση για DMT5031XYCV2. Το πλαίσιο παράγεται σε μια κοινοπραξία με μια ιαπωνική επιχείρηση και έχει τα μεγαλύτερα τεχνικά πλεονεκτήματα έναντι των εσωτερικών ανοιχτών φορτηγών. Τα βασικά δομικά μέρη και τα ηλεκτρικά συστατικά του οχήματος εισάγονται από την Ιαπωνία, και η αξιοπιστία είναι υψηλή. Η παραμονή εσωτερικά παραχθε'ντα συστατικά έχει περάσει επίσης μέσω της επιχειρηματικής πιστοποίησης της Ιαπωνίας. Το πλαίσιο του τροποποιημένου οχήματος μεταφορών μετρητών ενισχύεται άμεσα από τον κατασκευαστή πλαισίων σύμφωνα με τις ανάγκες μας και παρέχεται ειδικά στην επιχείρησή μας για να εξασφαλίσει την ισχυρή ικανότητα μεταφοράς, τη λειτουργικές σταθερότητα και την αξιοπιστία του τροποποιημένου αλεξίσφαιρου οχήματος. Το γενικό σχεδιάγραμμα του οχήματος είναι λογικό, και η εμφάνιση είναι μια βελτιωμένη υψηλός-τοπ μορφή με ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την εμφάνιση, η οποία ισχύει όμορφη και. Είναι εξοπλισμένο με μια μηχανή βενζίνης 4ze5-MPI EFI και έχει μια δύναμη 89kw.

Explosionproof μετρητά 130Km/H στα οχήματα διέλευσης 0

 

Αποδόσεις χαρακτηριστικών γνωρισμάτων:

Το όχημα τροποποιείται με αλεξίσφαιρο, την αντι-ταραχή και τις εναντίον της σύγκρουσης συσκευές, και εξοπλίζεται με το συναγερμό και τα συστήματα παρακολούθησης το εσωτερικό του οχήματος διαιρείται σε τρεις καμπίνες: πιλοτήριο, καμπίνα συνοδειών, και καμπίνα μεταφορών χρημάτων. Οι αριστερές και δεξιές πόρτες του πιλοτηρίου είναι εξοπλισμένες με τις αλεξίσφαιρες τρύπες λογαριασμών γυαλιού ανυψωτικές (τρύπες επίσης πυροβολισμού), και οι τρύπες πυροβολισμού για τα πυροβόλα όπλα αντι-ταραχής εγκαθίστανται στο αριστερό και τις δεξιά πλευρές της καμπίνας συνοδειών.

1. Το μόνος-σχεδιασμένο εθνικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (αριθμός διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας: ZL 00 3 33216,0) ισχύει ομαλό, όμορφο και.

 

2. Οι ειδικά ενισχυμένοι στυλοβάτες πορτών, αρθρώσεις και κλειδαριές πορτών, που συνδυάζονται με τη βοηθητική υποστήριξη της πόρτας, αποτρέπουν αποτελεσματικά την πόρτα από την πτώση και εξασφαλίζουν το εύκαμπτο άνοιγμα και το κλείσιμο της πόρτας.

 

3. Το αλεξίσφαιρο πιάτο χάλυβα ολόκληρου του οχήματος διαμορφώνεται από CNC ακρίβειας την κοπή λέιζερ, η οποία έχει τη μικρή θερμική επιρροή και προστατεύει πλήρως την απόδοση προστασίας των αλεξίσφαιρων υλικών.

 

4. Η κάλυψη ολόκληρου του οχήματος, ο πίνακας φρουράς του κιβωτίου μεταφορών τραπεζογραμματίων, και τα εσωτερικά πλευρά όλα ενίσχυσης γίνονται με τις διαδικασίες σφράγισης κύβων και συγκόλλησης σημείων η δομή σωμάτων έχει την υψηλή δύναμη και την υψηλή ποιότητα επιφάνειας.

 

5. Η συστατική συνέλευση υιοθετεί τη γενική καθοδική αντιοξειδωτική επεξεργασία ηλεκτροφόρησης, που συνδυάζεται με το τοπικό σημείο του σώματος αυτοκινήτων για να επισκευάσει το ξύσιμο τέφρας και να ξεράνει τη διαδικασία λείανσης, η οποία βελτιώνει την αντιδιαβρωτική απόδοση του οχήματος και επεκτείνει τη ζωή του σώματος αυτοκινήτων.

 

6. Πολυδιαυλικό σύστημα παρακολούθησης: Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά της επιχείρησης συνοδειών, ένα πολυδιαυλικό σύστημα παρακολούθησης υιοθετείται, χωρίς τα αδιέξοδα προς όλες τις κατευθύνσεις. Το βίντεο και ο ήχος μπορούν να αποθηκευτούν και να διαβιβαστούν σε πραγματικό - χρόνος.

 

7. Χρώμα: Το μέρος επιστρώματος του Dima φορτηγού μεταφορών τραπεζογραμματίων σχεδιάζεται από την επαγγελματική εφαρμοσμένη μηχανική και το τεχνικό προσωπικό, σύμφωνα με τα πραγματικά προϊόντα πελατών, χρησιμοποιώντας διάφορο στοχοθετημένο

 

8. Η επιφάνεια του υποστρώματος είναι ντυμένη με έναν καθοδικό ηλεκτροφορητικό εγχυτήρα. Η άριστη αντιδιαβρωτική απόδοσή της εγγυάται αποτελεσματικά την προσκόλληση και την προστασία του ολόκληρου επιστρώματος.

 

9. Το topcoat υιοθετεί τα παγκοσμίως διάσημα προϊόντα της χρώμα-Dupont εμπορικών σημάτων, ώστε να εξασφαλιστεί ότι η εμφάνιση της ερμηνείας του οχήματος, η προσκόλληση, η καιρική αντίσταση και η ελαφριά αντίσταση γήρανσης είναι πολύ άριστες.

 

10. Το σύνθετο επίστρωμα της τροποποιημένης περιοχής εξετάζει πλήρως το πρόβλημα της εποχιακής διαφοράς θερμοκρασίας. Χρησιμοποιημένο putty παράγεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιχείρησής μας για τον οριζόμενο κατασκευαστή, και μπορεί επιτυχώς να περάσει την επαλήθευση πειράματος αλλαγής θερμοκρασίας πέντε-κύκλων, η οποία μειώνει αποτελεσματικά τη δυνατότητα του ραγίσματος επιστρώματος. 

 

11. Το πλαίσιο του οχήματος προστατεύεται από το τεθωρακισμένο πλαισίων που χρησιμοποιείται με το αυτοκίνητο, το οποίο είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στο νερό, τον αντίκτυπο πετρών και τη διάβρωση.

 

 

Κύριες τεχνικές παράμετροι

Πρότυπο DMT5035XYCV1
Πλαίσια/επιχείρηση κατασκευής QL1030ABGDB
Σύστημα κίνησης 4×2

Γενικές διαστάσεις

L×W×H χιλ.

5029, 5184 (με τον μπροστινό προφυλακτήρα), 5284 (με μπροστινό και πίσω μέρος τον προφυλακτήρα) × 1690 ×1800 (ηλεκτρικός φεγγίτης), 1830 (χειρωνακτικός φεγγίτης)

Διαστάσεις κιβωτίων τραπεζογραμματίων

L×W×H χιλ.

1520×1540×1120
Όγκος 2.6 (Tailgate ενιαία πόρτα στρώματος και ενιαίο άνοιγμα)
Βάρος συγκρατήσεων (κλ) 1860 (πρότυπα: single-layer ενιαίος-ανοικτός), 1915 (με το οπίσθιο χώρισμα ή με τον μπροστινό προφυλακτήρα), 1970 (με το οπίσθιο χώρισμα και τον μπροστινό προφυλακτήρα)
Ακαθάριστο βάρος οχημάτων (κλ) 2565
Εκτιμημένο φορτίο (συμπεριλαμβανομένου του πληρώματος) (κλ) 705,650 (με το οπίσθιο χώρισμα ή με τον μπροστινό προφυλακτήρα), 595 (με το οπίσθιο χώρισμα και τον μπροστινό προφυλακτήρα)
Εκτιμημένοι επιβάτες 2+3
Πρότυπο μηχανών 4ze5-MPI ευθύγραμμη τεσσάρων κυλίνδρων μηχανή βενζίνης EFI
Μετατόπιση (λ) 2,559
Μέγιστη καθαρή δύναμη (Kw/r/min) 89/4600
Μέγιστη ροπή (N.m/r/min) 203/2600
Βήμα (μέτωπο/οπίσθιο τμήμα) (χιλ.) 1460/1440
Wheelbase (χιλ.) 3025
Μέγιστη ταχύτητα (χλμ/χ) 130
Προδιαγραφές ροδών LT215/75R15
Αλεξίσφαιρο επίπεδο B4-B5
Explosionproof μετρητά 130Km/H στα οχήματα διέλευσης 1Explosionproof μετρητά 130Km/H στα οχήματα διέλευσης 2Explosionproof μετρητά 130Km/H στα οχήματα διέλευσης 3

Στοιχεία επικοινωνίας
cyrus

Τηλεφωνικό νούμερο : 86 13590389733