Μας ελάτε σε επαφή με
cyrus

Τηλεφωνικό νούμερο : 86 13590389733

Υπερνικήστε τις δυσκολίες, συνεχίστε

June 19, 2020

Υπερνικήστε τις δυσκολίες, συνεχίστε

 

Το 2020, η επιδημία του νέου coronavirus έχει επιπτώσεις στις εκατοντάδες των εκατομμυρίων των ανθρώπων, και ολόκληρη η χώρα έχει λάβει επίσης πολλά μέτρα για να αποτρέψει την εξάπλωση της επιδημίας. Για να ενισχύσει την πρόληψη και τον έλεγχο της επιδημίας και να σταματήσει την εξάπλωση της επιδημίας, η επιχείρηση έχει λάβει διάφορα μέτρα για να κάνει ενεργά την επιδημική εργασία πρόληψης, αποτελεσματικά εγγύηση που η κανονική λειτουργία της παραγωγής ολοκληρώθηκε. Στην επιδημική κατάσταση, την εργασία προώθησης DOS μας δεν έχουν πέσει ποτέ. Οι δραστηριότητες βελτίωσης DOS στα διάφορα εργαστήρια είναι στη πλήρη δράση, και ο συνεχής πολιτισμός βελτίωσης απεικονίζεται περαιτέρω στην επιχείρηση. Προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα χρωμάτων, να μειωθούν τα ποσοστά απορρίματος, επανάληψης και επισκευής, και να μειωθεί το κόστος της φτωχής ποιότητας, το κατάστημα χρωμάτων άρχισε την ποιότητα «σκληρή πάλη χρωμάτων.» Το εργαστήριο διευθυντής λι Zhaomin σύνταξε τους «λεπτομερείς κανόνες αξιολόγησης για τις χρωματίζοντας ομάδες εργαστηρίων», και εκπαίδευσε τους υπαλλήλους πρώτης γραμμής σύμφωνα με τους κανόνες για να αναδιαμορφωθεί η ποιοτική συνειδητοποίηση των υπαλλήλων εφαρμόστε το σύστημα ευθύνης αυτοεπιθεώρησης διαδικασίας, και εφαρμόστε την ποιοτική ευθύνη στη διαδικασία, στην ομάδα, που εφαρμόζεται σε κάθε υπάλληλο.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Υπερνικήστε τις δυσκολίες, συνεχίστε  0

Προκειμένου να βελτιωθεί η φυσική ποιότητα του προϊόντος, το κατάστημα χρωμάτων ταξινόμησε περισσότερα από 10 είδη διάφορων ποιοτικών προβλημάτων κατά τη διάρκεια των ετών, και καθιέρωσε μια QC σκληρή ομάδα προγράμματος για να το λύσει. Το εργαστήριο χρησιμοποιεί το ελεύθερο χρόνο να οργανωθούν οι αρχηγοί ομάδας και οι υπάλληλοι πρώτης γραμμής για να μάθει τα ποιοτικά πρότυπα και τις απαιτήσεις διαδικασίας, και να διεξαγάγουν τις επιτόπιες πρακτικές ασκήσεις. Στο πρώτο τρίμηνο, η επιτόπια κατάρτιση OPL οργανώθηκε 5 φορές, με ένα ποσοστό κάλυψης κατάρτισης του 100% Ο ποιοτικός Επίτροπος και ο αρχηγός ομάδας του εργαστηρίου που σχεδιάζει την οργάνωση ελέγχουν την εφαρμογή της μόνος-αμοιβαίας επιθεώρησης κάθε διαδικασίας, και ελέγχουν τη μόνος-αμοιβαία επιθεώρηση με την πραγματική ποιότητα, και εκτελούν τη στατιστικές ανάλυση, την καταδίωξη και την επίλυση των καταγραμμένων ποιοτικών προβλημάτων. Συνολικά προβλήματα 37 ποιότητας ανακαλύφθηκαν και επιλύθηκαν μέσω της αυτοεπιθεώρησης διαδικασίας κατά τη διάρκεια του τετάρτου, και το κατάλληλο ποσοστό παράδοσης προϊόντων εργαστηρίων έφθασε σε 90%, μια αύξηση 5 ποσοστιαίων μονάδων έναντι της ίδιας περιόδου.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Υπερνικήστε τις δυσκολίες, συνεχίστε  1

Άλλα εργαστήρια δεν είναι πρόθυμα να παρουσιάσουν αδυναμία, και χρησιμοποιούν ενεργά τον ελεύθερο χρόνο να βελτιωθεί το DOS. Το κατάστημα μηχανών ταξινομεί τα υλικά κάθε διαδικασίας και τα χαρακτηρίζει σαφώς, που είναι κατάλληλη για τους υπαλλήλους να έχουν πρόσβαση γρήγορα, το εργαστήριο οργανώνεται και οι διαδικασίες είναι ομαλότερες η πλατφόρμα πληροφοριών χρησιμοποιείται για να καθιερώσει μια βάση δεδομένων των σχεδίων, η οποία είναι κατάλληλη για τους υπαλλήλους να ρωτήσουν γρήγορα και να ανακτήσουν και να μειώσουν τα λάθη που προκαλούνται από τα σχέδια. Η απώλεια επανάληψης βελτιώνει την αποδοτικότητα λειτουργίας. Το εργαστήριο μετάλλων φύλλων ταξινομεί την περιοχή λειτουργίας απαλοιφής, ταξινομεί τον ορθογώνιο σωλήνα τα υπόλοιπα υλικά, και διατυπώνει τα μέτρα πέψης και χρησιμοποίησης σύμφωνα με τις απαιτήσεις διαταγής να κερδηθούν δαπάνες. Το κατάστημα συνελεύσεων σχεδίασε εκ νέου τις δύο πλευρές του καναλιού επίσκεψης, προσθέτοντας τον εταιρικό πολιτισμό, την εισαγωγή προϊόντων, τον τοίχο τιμής, την επίδειξη επιπλεόντων σωμάτων, κ.λπ., για να εμπλουτίσει τον πολιτισμό εργαστηρίων και να ενισχύσει τη συνοχή των υπαλλήλων όχι μόνο ότι, το γενικό εργαστήριο μεταφοράς καθιέρωσε επίσης ένα DOS η πρότυπη ομάδα των ηλεκτρολόγων, αναδιαρρυθμίζει το περιφερειακό σχεδιάγραμμα σύμφωνα με τη ροή διαδικασίας, ταξινομεί τους γραμμή-δευτερεύοντες υλικούς τύπους και καθορίζει την ποσόστωση, βελτιώνει τον ηλεκτρικό πίνακα εργασίας παραθύρων για να διευκολύνει τη λειτουργία προσωπικού, σχέδιο και κατασκευάζει το σε μη απευθείας σύνδεση πίνακα εργασίας για να βελτιώσει την αποδοτικότητα, κ.λπ. Εκτός από την καθημερινή εργασία βελτίωσης DOS, τα εργαστήρια και οι ενότητες επίσης ενεργά παρέχουν την κατάρτιση να βελτιωθούν οι επαγγελματικές δεξιότητες και η συνειδητοποίηση των υπαλλήλων, και τρυπούν και εκπαιδεύουν τη «Dima ομάδα βιοτεχνών». Συνολικά 15 καταρτίσεις διευθύνθηκαν στο πρώτο τρίμηνο, με 116 εκπαιδευόμενους. Το περιεχόμενο κατάρτισης περιέλαβε τις επαγγελματικές δεξιότητες, ποιοτική διαχείριση, διαχείριση παραγωγής, 5S και ούτω καθεξής.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Υπερνικήστε τις δυσκολίες, συνεχίστε  2

 

Η κατάρτιση περιλαμβάνει 116 εκπαιδευόμενους. Το περιεχόμενο κατάρτισης περιλαμβάνει τις επαγγελματικές δεξιότητες, ποιοτική διαχείριση, διαχείριση παραγωγής, 5S και ούτω καθεξής. Το λειτουργικό σύστημα DOS υπογραμμίζει ότι η φρόνηση και η δημιουργικότητα των υπαλλήλων θεωρούνται ως πολύτιμος πλούτος της επιχείρησης και κινητήρια δύναμη για τη μελλοντική ανάπτυξη, η οποία απεικονίζει το πνεύμα ότι οι υπάλληλοι είναι οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης. Μέσω της συνεχούς προώθησης του λειτουργικού συστήματος DOS, μπορούμε πλήρως να κινητοποιήσουμε την πρωτοβουλία των υπαλλήλων να βελτιώσουμε ανεξάρτητα και να ενισχύσουμε την εταιρική συνοχή. Το λειτουργικό σύστημα DOS πρέπει να οριστεί ως ένας ολοκαίνουργιος εταιρικός πολιτισμός, ο οποίος διαπερνά κάθε σύνδεση της παραγωγής ως διοικητική έννοια.