Μας ελάτε σε επαφή με
cyrus

Τηλεφωνικό νούμερο : 86 13590389733

Dima ο φορτωτής Blet μεταφορέων εξασφαλίζει την παροχή covid-19 ιατρικών εφοδίων στην Ουγγαρία

June 19, 2020

Πριν από λίγο καιρό, μια εικόνα των προϊόντων επίγειου εξοπλισμού Dima του βιομηχανικού αερολιμένα εμφανίστηκε σε μια φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

 

Στο διεθνή αερολιμένα της Βουδαπέστης στην Ουγγαρία, ένα αεροσκάφος airbus A321neo που επιστρέφεται στην Ουγγαρία από τη Σαγκάη, Κίνα, που προσγειώνεται επιτυχώς. Dima βιομηχανικά τρεξίματα φορτωτών μαζικού φορτίου στην πλήρη ιπποδύναμη για να μεταφέρει ακίνδυνα μια batch στοιχείων που ζυγίζουν μέχρι 11 τόνους από το μηχανοστάσιο στο έδαφος να εξασφαλιστεί η ομαλή παράδοση των στοιχείων στον προορισμό τους.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Dima ο φορτωτής Blet μεταφορέων εξασφαλίζει την παροχή covid-19 ιατρικών εφοδίων στην Ουγγαρία  0

 

Ο φορτωτής μαζικού φορτίου στην εικόνα, που συνδυάζει τη ονομαστική αξία και τη δύναμη, είναι το προϊόν επίγειου εξοπλισμού αερολιμένων που Dima οι βιομηχανίες εξήγαγαν στην Ουγγαρία στις batch τον Οκτώβριο του 2019. Ο φορτωτής μαζικού φορτίου που μεταφέρεται αυτή τη φορά δεν είναι συνηθισμένα αγαθά, αλλά ιατρικά εφόδια για να προστατεύσει τη ζωή και την υγεία.

 

Από τη συνοδεία των επιβατών στο ταξίδι με τη ψυχική ηρεμία, στην προστασία της μεταφοράς των ιατρικών εφοδίων, και την προστασία της ψυχικής ηρεμίας της πόλης, ο επίγειος εξοπλισμός Dima του βιομηχανικού αερολιμένα έχει διαδραματίσει πάντα έναν σημαντικό ρόλο ως φύλακα στις διοικητικές μέριμνες της εναέριας μεταφοράς.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Dima ο φορτωτής Blet μεταφορέων εξασφαλίζει την παροχή covid-19 ιατρικών εφοδίων στην Ουγγαρία  1

Η σειρά της ποιότητας και της δύναμης προστατεύει την πόλη

Αυτή τη φορά μπορεί να γίνει ο φύλακας της μεταφοράς των ιατρικών εφοδίων, να εγγυηθεί την ασφάλεια της μεταφοράς των ιατρικών εφοδίων, και να προστατεύσει τη ψυχική ηρεμία της πόλης. Φυσικά, η περιεκτική δύναμη του φορτωτή μαζικού φορτίου είναι φυσικά ικανοποιητική.

 

●Convenient λειτουργία και αποδοτική μεταφορά

Ο φορτωτής μαζικού φορτίου είναι εύκολο και κατάλληλο να λειτουργηθεί, που μπορεί να κερδίσει χρόνο και προσπάθεια για το προσωπικό σε καθημερινές διαδικασίες, να εξασφαλίσει αποδοτική και κατάλληλη μεταφορά φορτίου, και να βελτιώσει πολύ την αποδοτικότητα των διοικητικών μεριμνών αέρα.

●Exquisite εργασία και άριστη απόδοση

Ο εξοπλισμός είναι όμορφος στην εμφάνιση, που προωθείται στην τεχνολογία, και έχει τα πλεονεκτήματα της καλής ποιότητας, της καλής δύναμης, της υψηλής αξιοπιστίας, κ.λπ., και μπορεί να παρέχει την εγγύηση ασφάλειας για τη μεταφορά φορτίου σε σημαντικούς αερολιμένες.

●Perfect λειτουργία και αξιόπιστη ποιότητα

Το προϊόν έχει τις τέλειες λειτουργίες συναγερμών και αυτοδιάγνωσης ελαττωμάτων, έχει την καλές σταθερότητα και τη συντηρησιμότητα, και το ποσοστό ηλεκτρικών ελαττωμάτων μπορεί να μειωθεί λιγότερο από τρεις-δέκα thousandths, τα οποία μπορούν να εγγυηθούν την παράδοση φορτίου αεροσκαφών για πολύ καιρό.

 

Νωρίτερα, Dima βιομηχανικό είχε λάβει μια thank-you επιστολή από έναν ουγγρικό πελάτη που εξέφρασε τον υψηλό έπαινο για τα Dima βιομηχανικά προϊόντα επίγειου εξοπλισμού αερολιμένων. Ειδικά για το φορτωτή μαζικού φορτίου, η απλή και ομαλή εμφάνιση, οι κατάλληλες και πρακτικές λειτουργίες λειτουργίας και το άριστο σχέδιο ποιοτικών προϊόντων της έχουν αφήσει μια πολύ βαθιά εντύπωση στους πελάτες.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Dima ο φορτωτής Blet μεταφορέων εξασφαλίζει την παροχή covid-19 ιατρικών εφοδίων στην Ουγγαρία  2

Είναι για το λόγο αυτό ότι Péter HERCZOG, CEO της διαχειριζόμενης ομάδας Malev, επισκέφτηκε Dima τις βιομηχανίες το Νοέμβριο του 2019. Τέλος, τα δύο κόμματα υπέγραψαν μια σχετική συμφωνία συνεργασίας, η οποία επιτάχυνε Dima τη στρατηγική παγκοσμιοποίησης των βιομηχανιών.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Dima ο φορτωτής Blet μεταφορέων εξασφαλίζει την παροχή covid-19 ιατρικών εφοδίων στην Ουγγαρία  3

Εάν είναι φρουρά διοικητικών μεριμνών για να εξασφαλίσει κατάλληλο ταξίδι των επιβατών, ή ένας φύλακας αρμόδιος για την ασφάλεια της μεταφοράς ιατρικών εφοδίων, Dima τα βιομηχανικά προϊόντα επίγειου εξοπλισμού αερολιμένων έχουν διαδραματίσει πάντα έναν σημαντικό ρόλο στις διοικητικές μέριμνες της εναέριας μεταφοράς σε σημαντικούς αερολιμένες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, και είναι καλά για την ευτυχία της πόλης. Και ραβδί σε το.

Η φύλαξη είναι η αποστολή της ευθύνης, και η ψυχική ηρεμία είναι το πλαίσιο όλης της ευτυχίας. Dima η βιομηχανία είναι πρόθυμη να είναι ο φύλακας της ευτυχίας και της ομορφιάς της πόλης, και επαγγελματικά κατασκευή και να προστατεύσει τη ψυχική ηρεμία της πόλης.