Μας ελάτε σε επαφή με
cyrus

Τηλεφωνικό νούμερο : 86 13590389733

chongqing dima industry co.,ltd

Πελάτης πρώτα, δημόσια ολοκλήρωση πνευμάτων, τίμια συνεργασία, και όνειρα για το τοπ σημείο.

  • chongqing dima industry co.,ltd
  • chongqing dima industry co.,ltd
  • chongqing dima industry co.,ltd
  • chongqing dima industry co.,ltd
  • chongqing dima industry co.,ltd
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εισαγωγέα, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες DIMA Αριθμός Υπαλλήλων 800~1000
Ετήσιες πωλήσεις 1.2BILLION-1.5 BILLION Ιδρύθηκε Έτος 1997
Εξαγωγή pc 60% - 70%
Εισαγωγή
Dima η βιομηχανία, ένα εν πλήρη κυριότητα υποκατάστημα Dima των μετοχών, ιδρύθηκε το 1997. Είναι μια τυποποιημένη εφαρμογή
η επιχείρηση για την εθνική ολοκλήρωση της τεχνολογίας πληροφοριών και της εκβιομηχάνισης και έχει κερδίσει τον τίτλο Κίνα
Ειδική άριστη επιχείρηση οχημάτων στη 40η επέτειο της μεταρρύθμισης και του ανοίγματος. Έχει ισχύσει για και έχει λάβει
περισσότερα από 100 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, που ειδικεύονται στην παροχή των πελατών τα ευφυή και ασφαλή ειδικά οχήματα και
διοικητική πλατφόρμα έκτακτης ανάγκης. Αυτήν την περίοδο, Dima η βιομηχανία είναι κύρια τριών τμημάτων προϊόντων: αλεξίσφαιρα οχήματα,
ενσωματωμένα ειδικά οχήματα, και εξοπλισμός επίγειας υποστήριξης αερολιμένων. Τα προϊόντα της επιχείρησης εφαρμόζονται ευρέως
μετρητό--διέλευση, δημόσια ασφάλεια και πυροσβεστικό, κρατικό πλέγμα, αεροπορία με την ισχυρή περιεκτική δύναμη και χαρακτηριστικό γνώρισμα
πλούσια προϊόντα.
Σαν κύριο κατασκευαστή των ειδικής χρήσης οχημάτων στην Κίνα, Dima τα προϊόντα της βιομηχανίας εξάγονται σε 34
inAsia χωρών και περιοχών, Αφρική, Αμερική, και Ευρώπη. Έχουμε εξυπηρετήσει τις σημαντικές δραστηριότητες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.
Ήμαστε παρόντες στους 2008 Ολυμπιακούς Αγώνες, τη συνομιλία κορυφής Hangzhou G20, και τη διεθνή BRICS διάσκεψη Xiamen,
Ο εορτασμός της 70ης επετείου του PRC ιδρύματος και διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο σε πολλή διάσωση έκτακτης ανάγκης
εργασίες.
Ιστορία

1. το 1997: Dima ο προκάτοχος, ειδικό όχημα Chongqing Zhongqi που κατασκευάζει τη Co., ΕΠΕ, καθιερώθηκε. Επιτυχώς εισαχθε'ντα και εντοπισμένα φορτηγά τραπεζογραμματίων από το Χονγκ Κονγκ.

2. 1998-2000 που ονομάζεται ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας στις μεταρρυθμίσεις εταιρικής συμμετοχής Chongqing.Completed και ιδρυμένη βιομηχανική Co. Chongqing Dima, ΕΠΕ.

3. 2001-2002 Dima μετοχές που απαριθμούνται επιτυχώς στο χρηματιστήριο της Σαγκάη με τον κώδικα αποθεμάτων 600565.Named από το Υπουργείο επιστήμης και τεχνολογίας ως εθνική βασική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας.

4. το 2003-2004 επίσημα άρχισαν την κατασκευή στη νέα περιοχή εγκαταστάσεων σε Chayuan, και οι πολλαπλάσιες νέες εγκαταστάσεις τέθηκαν στη χρήση. Εξαγόμενα αλεξίσφαιρα φορτηγά τραπεζογραμματίων στην Αφρική ως εθνικό δώρο.

5. το 2006 καθιέρωσαν «Chongqing νότιο Dima» στην κοινοπραξία με τις νότιες μηχανές της Κίνας και Chongqing Dajiang Group.Delivered το πρώτο όχημα επικοινωνίας έκτακτης ανάγκης και φορτηγό TV OB στους πελάτες.

 

6. 2008 Dima «ολυμπιακά φανών οχήματα υποστήριξης ηλεκτρονόμων δορυφορικά» και Ολυμπιακοί Αγώνες CCTV που μεταδίδουν ραδιοφωνικά τα οχήματα που χρησιμοποιούνται στις πολλαπλάσιες θέσεις εξυπηρέτησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου με σχεδόν 100 ειδικευμένα Dima οχήματα. Εξυπηρετημένος στην ανακούφιση του 5/12 σεισμού Wenchuan με μια ευρεία ποικιλία των εξειδικευμένων Dima οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

7. 2009-2010 απόκτησε τη Co. βιομηχανίας Shenzhen Techking, ΕΠΕ, που εισάγει τον τομέα επίγειων υπηρεσιών πολιτικής αεροπορίας. Ανέλαβε το Υπουργείο ειδικού προγράμματος οχημάτων επικοινωνίας κεντρικών δικτύων VIST της τεχνολογίας βιομηχανίας και πληροφοριών. Μεταδιδακτορικός τερματικός σταθμός εγκεκριμένος

8. 2011-2012 καθιέρωσε ότι η Dima έρευνα Institute.Successfully ανέπτυξε ένα πλήρως εσωτερικά-παραχθε'ν αυτόματο τεθωρακισμένο όχημα αντι-ταραχής. Προώθησε το «Dongyin πέρασμα-αυτός-» στο πρόγραμμα δημόσια στήριξης.

9. το 2015 επιτυχώς εξυπηρέτησαν την ταξιαρχία επίβλεψης και διαχείρισης πυρκαγιάς Shenzhen με τη χρησιμοποίηση οχήματος μετάδοσης πληροφοριών τεχνολογίας της Κίνας του πρώτου ολογραφικού (VR, χρώμιο). Στην υποστήριξη επικοινωνίας για την έκρηξη 8/12 Tianjin & την πυρκαγιά μέσω Dima των οχημάτων εντολής δορυφορικών επικοινωνιών.

10. το 2016-2017 παρείχαν στη Σύνοδο Κορυφής Hangzhou G20 τα σκαλοπάτια επιβατών VIP αερολιμένων, τα οχήματα παρέμβασης πλήρης-ταινιών, και τα οχήματα λογιστικής υποστήριξης. Από κοινού καθιερωμένο Dixingtian με το πανεπιστήμιο της ηλεκτρονικών επιστήμης και της τεχνολογίας της Κίνας.

11. 2018 δημοσιευμένο πιό πρόσφατο πενταετές στρατηγικό σχέδιο της επιχείρησης, που εστιάζει στον τομέα του τομέα ασφάλειας έκτακτης ανάγκης στη μετάβαση από την ύπαρξη ειδικός ολοκληρωτής οχημάτων σε έναν προμηθευτή υπηρεσίας διαχείρησης πλατφορμών έκτακτης ανάγκης. Κέρδισε τον τίτλο της «άριστης επιχείρησης στην ειδική βιομηχανία οχημάτων». Dima τα αλεξίσφαιρα φορτηγά τραπεζογραμματίων έφθασαν στο διαδοχικός-έτος-σημάδι 20 της πρώτης θέσης εκμετάλλευσης στο μερίδιο αγοράς πρώτο φορτηγό νέος-ενεργειακών τραπεζογραμματίων που προωθείται επιτυχώς.

12. 2019 πέρασε την εθνική πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης πληροφορικοποίησης και ολοκλήρωσης εκβιομηχάνισης. Στη σύνταξη των εθνικών προτύπων για «τα πυροσβεστικά οχήματα επικοινωνίας & εντολής έκτακτης ανάγκης». Εγκεκριμένος για τη συμμετοχή προγράμματα επιστημονικής έρευνας «RH» στα εθνικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Υπηρεσία

Σύστημα μετά την πώληση υπηρεσιών και επιστολή της υποχρέωσης

  • Επιστολή της υποχρέωσης στη μετά την πώληση υπηρεσία

 

Προμηθευτής: Dima Chongqing Industry Limited εταιρεία ευθύνης

Αγοραστής:

Προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι το Dima χρήσης αγοραστών όχημα σωστά και καθιστά σαφή τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις και των κομμάτων κατά τη διάρκεια της συντήρησης και της επισκευής οχημάτων, μέσω διαπραγματεύσεων και των δύο κομμάτων, η ακόλουθη συμφωνία για τη μετά την πώληση υπηρεσία γίνονται και εισάγονται μεταξύ των δύο κομμάτων:

1. Τα μέρη που δεν τροποποιούνται στο όχημα που ο αγοραστής που αγοράζεται απολαμβάνει την περίοδο & το πεδίο εξασφάλισης ποιότητας που ορίζονται δραστηριότητες οδηγίας λειτουργίας και στις χειρωνακτικές και διάφορες ελεύθερες ή ευνοϊκές μετά την πώληση υπηρεσιών εγγύησης που προσφέρονται από τον κατασκευαστή πλαισίων.

2. Μέσα σε δώδεκα μήνες από την ημέρα όταν αγοράζει ο πελάτης το όχημα ή τη συνολική τρέχοντας περίοδο των 30.000 χλμ (οποιοσδήποτε εμφανίζεται πρώτα), το ποιοτικό πρόβλημα των τροποποιημένων μερών λόγω του σχεδίου, της κατασκευής και των υλικών του προμηθευτή θα λυθεί δωρεάν σύμφωνα με Dima το εγχειρίδιο εγγύησης οχημάτων.

3. Το ποιοτικό ελάττωμα του μη-τροποποιημένου μέρους θα εξεταστεί από τους εξουσιοδοτημένους ειδικούς σταθμούς επισκευής του παραγωγού πλαισίων σύμφωνα με τους όρους της εγγύησης. Ο προμηθευτής πρέπει να συντονίσει τη σχέση μεταξύ του κατασκευαστή αγοραστών και πλαισίων & του ειδικού σταθμού επισκευής.

4. Για το ποιοτικό ελάττωμα του τροποποιημένου μέρους, οι μετά την πώληση αντιπρόσωποι ή οι εξουσιοδοτημένοι ειδικοί σταθμοί επισκευής θα παράσχουν την υπηρεσία επισκευής.

5. Εάν η περίοδος και το πεδίο εξουσιοδότησης ξεπερνιούνται, το βραδυνό θα παράσχει τις πληρωμένα υπηρεσίες και το κόστος εργασίας και το υλικό τέλος θα καταβληθεί.

6. Ο αγοραστής πρέπει να χρησιμοποιήσει και να διατηρήσει (ή αυτή) το όχημά του σύμφωνα με το εγχειρίδιο οδηγίας λειτουργίας και εγγύησης.

7. Ο προμηθευτής καθιερώνει τα αρχεία των πελατών και ξαναεπισκεμμένος το σύστημα, υποδεικνύει το πλήρους απασχόλησης προσωπικό υπηρεσιών, καλεί σε μια νέα επίσκεψη, τεχνικές διαβουλεύσεις και την κατάρτιση για τους πελάτες μιά φορά μια εποχή και ένας έλεγχος aperiodically.

8. Ο αγοραστής πρέπει να παρέχει ότι ανατροφοδοτήστε στο όχημα δραστηριότητες προμηθευτών και στις διάφορες μετά την πώληση υπηρεσιών συντεταγμένων ώστε να βελτιωθούν συνεχώς η ποιότητα και το επίπεδο εξυπηρέτησης των προϊόντων.

9. Ο τρόπος συντήρησης του προμηθευτή: επισκευή στον εξουσιοδοτημένο ειδικό σταθμό επισκευής και πτώση-στην υπηρεσία. Εάν το όχημα του πελάτη μπορεί να τρέξει κανονικά και δεν έχει κανένα κρυμμένο ασφάλεια πρόβλημα, η συντήρηση πρέπει να πραγματοποιηθεί στον εξουσιοδοτημένο ειδικό σταθμό επισκευής.

10. Εάν το όχημα του πελάτη δεν μπορεί να τρέξει κανονικά και μερικά κρυμμένα ασφάλεια προβλήματα υπάρχουν, ο προμηθευτής μπορεί να εμπιστευτεί τον εξουσιοδοτημένο ειδικό σταθμό επισκευής για να παρέχει πτώση-στην υπηρεσία. Αλλά για το ποιοτικό ελάττωμα πέρα από το ελεύθερη πεδίο ή την περίοδο επισκευής, ο πελάτης πρέπει να αντέξει τις αντίστοιχες δαπάνες.

11. Προθεσμία της από σπίτι σε σπίτι υπηρεσίας επισκευής: Στη λήψη των συμβουλών για το πρόβλημα του οχήματος, το δίκτυο υπηρεσιών του προμηθευτή πρέπει να αποκριθεί τηλεφωνικώς, fax ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μέσα σε 2 ώρες. Το άτομο συντήρησης θα φθάσει επί τόπου μέσα σε 8 ώρες εάν είναι απαραίτητο. Επί τόπου, η δευτερεύουσα αποτυχία θα αποβληθεί μέσα σε 12 ώρες και περιπλέξτε το ελάττωμα μέσα σε 24 ώρες.

12. Η άμεση επικοινωνία υπηρεσιών του προμηθευτή: 8008070898 και 023/89021610. Η έγκαιρη υπηρεσία θα προσφερθεί για τους πελάτες.

13. Τα ζητήματα στο έγγραφο θα εγκατασταθεί μέσω της φιλικής διαπραγμάτευσης και των δύο κομμάτων. Σε περίπτωση που καμία τακτοποίηση δεν μπορεί να επιτευχθεί, η υπόθεση στο ζήτημα θα παρουσιαστεί έπειτα στο δικαστήριο των ανθρώπων σε ισχύ όπου ο προμηθευτής είναι.

Η ομάδα μας
  • Δημοτικό ερευνητικό κέντρο τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής
  • Συγκεντρώνοντας το σημαντικό ταλέντο πέρα από το ειδική όχημα, τις επικοινωνίες, την ασφάλεια έκτακτης ανάγκης, την πυροπροστασία, το ηλεκτρικό όχημα, και τους νέους υλικούς τομείς από τα τοπ εσωτερικά όργανα επιστημονικής έρευνας, όπως το Τεχνολογικό Ινστιτούτο του Πεκίνου, πανεπιστήμιο της ηλεκτρονικής επιστήμης και της τεχνολογίας, του πανεπιστημίου Chongqing, και της ακαδημίας της Κίνας των πληροφοριών και της τεχνολογίας επικοινωνιών.
  • 50% των ανώτερων τίτλων επαγγέλματος λαβής προσωπικού, συμπεριλαμβανομένου doctorates, κυρίου
  • Μεταδιδακτορικός σταθμός